logo
 

Jos Verstappen niet in Azerbeidzjan voor F1-race Max

17 juni 2016 — Voor de eerste keer sinds Max Verstappen zijn debuut in de Formule 1 maakte zal Jos Verstappen niet ter plaatse aanwezig zijn om zijn zoon te steunen.


Max Verstappen maakte zo’n 15 maanden geleden tijdens de GP van Australië zijn debuut in de Formule 1. Sindsdien kon Max ter plaatse altijd rekenen op de steun van zijn vader maar daar komt nu verandering in.

Jos Verstappen zal in Azerbeidzjan immers niet aanwezig zijn voor de GP van Europa. Voor de eerste keer zullen we dus geen Jos Verstappen in de garagebox van Jos Verstappen zien, iets dat in de toekomst wel vaker zal gebeuren.

Sinds Max de overstap maakte van Toro Rosso naar Red Bull heeft Jos Verstappen immers besloten om wat minder nadrukkelijker aanwezig te zijn en meer de achtergrond op te zoeken. Bij Red Bull wordt Verstappen bovendien nog intenser begeleid dan bij Toro Rosso.

“Max vindt het prima. Hij zit goed in zijn vel, alles loopt lekker en het team is uiterst tevreden over hem. Het is een volgende stap in zijn ontwikkeling. Het is goed voor hem om af en toe zonder zijn vader naar zijn werk te gaan”, zei Jos Verstappen tegenover ‘De Telegraaf’.

Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen, zal wel aanwezig zijn in Baku.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België