Jos Verstappen over Max en 2016: “Alles is nog mogelijk”

23 oktober 2015 — Volgens Jos Verstappen, de vader van Max Verstappen, is er nog geen duidelijkheid over wat 2016 voor Max Verstappen zal brengen.


We zijn bijna eind oktober en nog steeds hebben Red Bull en Toro Rosso geen motor voor volgend seizoen. Er werd vooral gedacht aan Ferrari, maar met de Italianen werd nog geen akkoord bereikt. Ook Renault zou ondertussen opnieuw een mogelijkheid zijn.

Dit alles zorgt ervoor dat ook Max Verstappen in een onzekere situatie verkeert. Volgens vader Jos is alles dan ook nog mogelijk voor volgend seizoen.

“Wat het volgende seizoen betreft zitten we nog altijd in de wachtkamer. Nog altijd is niet duidelijk of Red Bull doorgaat en zo ja, met welke motorleverancier Red Bull Racing en Scuderia Toro Rosso in zee gaan. Alles ligt nog open”, zegt Verstappen in zijn column voor ‘De Telegraaf’.

“Ook met Renault wordt in elk geval weer gesproken. Het door Renault afgegeven signaal komt weliswaar wat laat, maar is in elk geval duidelijk. Toch weet ik niet wat ik ervan denken moet.”

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België