Jos Verstappen steunt beslissing van Max om bij Red Bull te blijven

02 november 2017 — Jos Verstappen heeft tijdens het programma Peptalk op Ziggo Sport teruggeblikt op de voorbije maanden van Max bij Red Bull. Jos bevestigde ook dat hij er alle vertrouwen in heeft dat zoon Max de juiste beslissing heeft genomen om bij Red Bull Racing te blijven racen.


Max Verstappen slaagde erin om in Mexico zijn derde overwinning uit zijn F1-carrière te behalen, zijn tweede dit seizoen. Volgens vader Jos Verstappen toonde de race in Mexico nogmaals aan hoeveel vooruitgang Red Bull Racing de voorbije maanden heeft geboekt.

De verbeteringen hebben volgens vader Jos aangetoond dat Red Bull Racing een topteam is, een topteam waarmee Max Verstappen de komende jaren wereldkampioen hoopt te worden.

“Ik ben echt nog niet vergeten hoe we er een paar maanden geleden voor stonden, zeker niet. Het team ook niet,” blikte Jos Verstappen terug op de voorbije maanden. “Wij willen winnen, zij willen winnen, we hebben alles op scherp gezet, het team zelf ook en dit is het resultaat. Als je bekijkt welke auto dat ze aan het begin van het seizoen hadden en de auto die ze nu hebben, dan zie je dat het echt een topteam is.”

“Ze hebben wel wat veranderingen doorgevoerd aan de auto die Max wel erg goed liggen. En dat laat Max vanaf dat moment ook zien. Vanaf dat moment zijn ze heel competitief in de wedstrijd.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België