logo
 

Corinna Schumacher: “Jullie steun heeft ons omver geblazen”

17 juli 2014 — Corinna Schumacher bedankt in het programmaboekje van de GP van Duitsland alle fans voor hun onvoorwaardelijke steun.

“De GP van Duitsland is het uitgelezen moment om jullie allemaal van harte te bedanken voor alle steunbetuigingen en positieve energie naar Michael toe. Ik moet toegeven dat al jullie steun ons letterlijk omver heeft geblazen. Het is goed om weten dat we allemaal samen doorheen de moeilijkste periode zijn geraakt.” schrijft Schumacher’s echtgenote.

“Nu komen we in een fase terecht die waarschijnlijk nog een hele tijd zal duren. We vertrouwen er op dat, net zoals tijdens zijn carrière in de Formule 1, de tijd aan onze kant zal staan tijdens deze strijd. Tot dan wil ik jullie en jullie families ook het allerbeste toewensen.” aldus Corinna.

De zevenvoudige wereldkampioen ontwaakte halverwege juni uit zijn kunstmatige coma, die zes maanden duurde. Sindsdien verblijft Schumacher in een gespecialiseerde revalidatiekliniek in Lausanne in Zwitserland.

Hockenheim, waar komend weekend misschien wel voor de laatste keer de Grote Prijs van Duitsland plaatsvindt, staat vier keer op de erelijst van de “Rekordweltmeister”.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België