Keert Rob Smedley terug naar Ferrari?

15 november 2018 — Rob Smedley neemt eind dit seizoen afscheid van het Williams F1 team. Mogelijk keert Smedley terug naar Ferrari, waarvoor hij bijna tien jaar werkte, vooral als race engineer van Felipe Massa.

Nog één race is Smedley ‘head of performance engineering’ bij Williams, maar daarna houdt het op voor Smedley. Wat hij in de toekomst gaat doen is nog niet duidelijk maar de speculaties nemen toe dat Smedley terugkeert naar Ferrari en Modena.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Williams Martini Racing (@williamsracing) op

“Ik ga in januari naar daar op reis indien het helpt,” vertelde Smedley tegenover Andrea Cremonesi van ‘La Gazetta dello Sport’. “Ik bevind me in de gelukkige situatie dat de mensen met mij willen praten. Ik praat dan ook en er is niets uitgesloten.”

“Tegen begin volgend jaar moet ik alle opties op tafel leggen en nadat ik even afstand van alles heb genomen zal ik een heldere beslissing kunnen nemen. Wanneer ik dan minder vermoeid ben zal ik mijn beslissing nemen.”

Volgens Smedley is er ook van andere raceklassen dan de Formule 1 interesse , al ligt zijn focus wel op de Formule 1.

“Er is interesse van andere raceklassen maar ik heb de Formule 1 nog veel te bieden,” aldus Smedley. “Ik wil zeker en vast in de Formule 1 blijven. De Formule 1 is steeds mijn passie geweest en ik heb mijn professionele carrière daar steeds doorgebracht. Het is bovendien nog steeds de top van de autosport.”

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België