Kimi Raikkonen neemt Lewis Hamilton in de maling op de sociale media

18 september 2020 — Dat Kimi Raikkonen een man van weinig woorden is wisten we al langer en we hebben lang op hem moeten wachten op de sociale media. Zijn bericht op Instagram over de kleding van Lewis Hamilton maakt echter veel goed.


Vorige week liet Lewis Hamilton zich in de aanloop naar de GP van Toscane opmerken met een opvallende outfit. De wereldkampioen is geïnteresseerd in mode en draagt wel meer van die opvallende outfits.

In de tijd waarin we leven kan je er prat op gaan dat er wel een aantal memes zullen volgen die gretig gedeeld worden op de sociale media en dat was in dit geval niet anders.

Een van de memes laat James Hunt zien in ontbloot bovenlijf met obligatoire sigaret en flesje bier met daarnaast een foto van Lewis Hamilton. De tekst bij de foto zegt: “Evolutie van de F1-rijders.”

Raikkonen reageerde via een Instagram op gevatte wijze met een foto van zichzelf met sigaret tijdens een gezellig onderonsje met een vriend.

“Wees niet ongerust, nog niet alle hoop is verloren,” luidt de tekst bij de foto van Raikkonen.

We kunnen enkel hopen dat we “The Iceman” ook in 2021 op de startgrid mogen begroeten zodat de klassieke F1-rijder vertegenwoordigd blijft!

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België