Kobayashi aan de start voor Caterham, Lotterer niet

17 november 2014 — Kamui Kobayashi zal tijdens de GP van Abu Dhabi aan de start verschijnen voor Caterham, Andre Lotterer bedankte voor het racezitje.


Kamui Kobayashi, die reeds vaste racepiloot voor Caterham was, zal tijdens de laatste race van het seizoen aan de start verschijnen voor Caterham. Andre Lotterer, die tijdens de GP van België al eens reed voor Caterham als vervanger voor Kobayashi, zal niet deelnemen.

Lotterer bedankte vriendelijk voor het racezitje. De drievoudig winnaar van Le Mans wil niet als veldvulling dienen tijdens de race in Abu Dhabi.

“Ik ben gevleid, ze bellen je immers niet elke dag uit de Formule 1,” aldus Lotterer tegenover Autosport. “Die ene keer in Spa was fantastisch om te mogen meemaken maar ik zou in een betere situatie moeten zitten om nog meer races te rijden. Ik wil niet de gast zijn die achteraan het veld rijdt.”

Kamui Kobayashi zal dan weer wel aan de start verschijnen.

“Ik ben zeer blij dat ik in Abu Dhabi voor het team zal racen,” aldus Kobayashi. “Het was de voorbije weken niet eenvoudig. Het zal dan ook leuk zijn om opnieuw in de wagen te zitten in Abu Dhabi.”

Speel mee met het Formule 1 Jaarspel. Minimaal 7.000 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België

image