logo
 

Kobayashi dolblij, Perez licht ontgoocheld

01 september 2012 — De tweede seizoenshelft kon voor het team van Peter Sauber niet beter beginnen dan dat. Toch heersen er bij de piloten verschillende gevoelens.

Kamui Kobayashi wist zich voor het eerst in zijn carrière op de eerste startrij te kwalificeren. Hiermee is hij de tweede Japanner, na Takuma Sato, die dit weet te realiseren. Kobayashi zelf is in de zevende hemel met zijn beste kwalificatie ooit. “De wagen voelde vandaag heel goed aan. Gisteren was dat wel even anders. Het is een heerlijk gevoel, zeker na een lastige vrijdag. Het tweede deel van het seizoen kan onmogelijk beter starten.” Kobayashi was trouwens ook maar drie tienden verwijderd van de poleposition van Jenson Button.

Sergio Perez is iets minder tevreden. “Mijn laatste snelle ronde was niet perfect. Vanochtend voelde de wagen helemaal anders aan. Maar er is nog niets verloren, want de punten worden pas morgen verdeeld. Als ik goed kan starten kan ik het gevecht aangaan met de rijders die voor mij staan. Dat is mijn doel. De wagen is tot heel wat in staat, ik ga voor het podium!”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België