logo
 

Komend weekend duidelijkheid over toekomst GP van Duitsland?

03 februari 2015 — F1-baas Bernie Ecclestone heeft tegenover de Duitse krant Rhein Zeitung laten verstaan dat hij hoopt om tegen komend weekend duidelijkheid te hebben over het al dan niet doorgaan van de GP van Duitsland.


Normaal gesproken was het de bedoeling dat de GP van Duitsland dit jaar zou plaatsvinden op de Nürburgring. Het circuit bevond zich in de financiële problemen maar werd overgenomen door de Rus Viktor Kharitonin. Dat betekende echter niet dat alle problemen ineens voorbij waren voor het circuit.

“Iedereen denkt dat er ineens genoeg geld is wanneer een Russische zakenman iets overneemt. Ik heb hem echter ontmoet en ik denk niet dat hij er veel geld in wil steken. Uiteraard wil hij echter wel een race, dat is ook de redend at hij het circuit gekocht heeft. Er bestaat nog een kans en ik hoop komend weekend meer te weten,” aldus Bernie Ecclestone.

Bernie Ecclestone liet eveneens weten dat hij verwacht dat indien er een race plaatsvindt, dat die dan waarschijnlijk op de Hockenheimring zal plaatsvinden.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België