logo
 

Krijgt nieuwe Ferrari F1-bolide een historisch rode kleur?

11 februari 2020 — Dat de nieuwe Ferrari F1-bolide ook dit jaar rood van kleur zal zijn lijkt een certitude maar toch zou er dit jaar opnieuw iets speciaal zijn aan de kleur.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Scuderia Ferrari (@scuderiaferrari) op

Vorig jaar kregen we een mat rode Ferrari F1-bolide te zien. Bedoeling van de matte kleur was gewicht te besparen en de wagen indirect zo dus ook sneller te maken. Ook dit jaar zou er wat speciaal zijn met de kleur van de nieuwe Ferrari F1-bolide.

Volgens de Italiaanse media zou de kleur rood veel dieper rood zijn. Donkerder rood dus zoals het vroeger op de F1-bolides en racebolides van Ferrari gebruikt werd.

Daarnaast zouden de kleuren van de Italiaanse vlag veel nadrukkelijker aanwezig zijn. Ook de startnummers zouden er volledig anders uitzien: groot, wit en omlijst met een wit randje. Ferrari zou dit jaar dus teruggrijpen naar het roemrijke verleden en dan vooral de jaren tachtig.

Wanneer Ferrari vanavond om 18u30 haar nieuwe F1-bolide presenteert komen we te weten of alle voorspellingen ook daadwerkelijk uitkomen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België