logo
 

Kubica tevreden met zevende startplaats

24 juli 2010 — Renault heeft tegen alle verwachtingen in vandaag met Robert Kubica toch een zevende plaats op de startgrid kunnen bemachtigen.

“Ik had misschien wel sneller kunnen gaan, want ik werd opgehouden door een Red Bull.” verklaart de Pool. “Ik denk wel niet dat ik er een startplaats mee had kunnen winnen.”

“In Silverstone hadden we wel een paar problemen die mijn vertrouwen hebben geschaad. Die moeten worden opgelost en dan kunnen we denken aan constant presteren.”

“Als ik een goede start heb en de eerste ronde goed doorkom dan kan er nog veel. Dat hebben we in Silverstone ook gezien. Ons tempo in de race is goed, maar nog lang niet op het niveau van de andere teams. Het zal nog moeilijk worden morgen.”

Zijn teamgenoot, Vitaly Petrov start van op de dertiende plaats. “Binnen de top 10 zijn de verschillen maar klein.” zegt de Rus. “Ik kan nog niet alles in één ronde krijgen. Ook moet ik nog alles uit de wagen en de banden leren halen. Ik moet gewoon nog wat ervaring opdoen. Ik ben er van overtuigd dat mijn resultaten dan zullen verbeteren.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België