logo
 

Kubica wil Liuzzi als vervanger

16 februari 2011 — Robert Kubica mag beginnen aan zijn revalidatie, maar ondertussen moet de Pool uiteraard vervangen worden bij Lotus Renault GP. En Kubica heeft zo zijn eigen mening over die mogelijke vervanger.

Na de geslaagde test van Nick Heidfeld lijkt het zo goed als vast te staan dat ‘Quick Nick’ de vervanger wordt van Kubica. Zelfs Bruno Senna liet weten dat Nick heidfeld de beste vervanger zou zijn voor Kubica.

Maar uiteraard heeft ook Robert Kubica zijn mening over de mogelijk vervanging en die is toch enigszins verrassend te noemen.

Zo zou volgens crash.net een medewerker van Lotus Renault GP de Pool in het ziekenhuis bezocht hebben en hem de vraag gesteld hebben wie hij graag als vervanger in zijn wagen zou zien. Daarbij zou Kubica Liuzzi als mogelijke vervanger vermeld hebben.

Volgens de meeste bronnen werd verwacht dat Lotus Renault GP reeds op maandag zou aankondigen wie Kubica vervangt maar ook op dinsdag volgde geen definitief uitsluitsel. Dat is voer voor speculaties en volgens sommigen wil Lotus Renault GP de komende dagen ook Pedro de la Rosa en Liuzzi een testkans geven.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België