logo
 

“Kwalificatie zal aantonen waar Schumi echt staat”

08 mei 2010 — Mercedes GP-rijder Michael Schumacher klokte gisteren gedurende de vrije trainingen twee keer een knappe derde tijd. Volgens David Coulthard zijn er alvast twee redenen voor deze opvallende verbetering.

Michael Schumacher kreeg al heel wat tegenwind in 2010. De Duitser was te traag, kon teamgenoot Nico Rosberg niet bijhouden en bovendien werd hij op zeker ogenblik zelfs door Lucas di Grassi gepasseerd. In Barcelona voorziet Mercedes GP een wagen die meer naar de zin van Schumacher zou moeten zijn en dat viel gisteren vrij duidelijk op. Enkel de wagens van Red Bull wisten het beter te doen. Uiteraard zal de wereld van de pers ook nu geen genoegen nemen met dat gegeven en zal de kwalificatie meer duidelijkheid moeten scheppen. Een mening die ook David Coulthard alvast deelt.


“Er zijn twee verklaringen voor de prestatie van Michael op vrijdag. Ofwel vindt hij de wagen ditmaal echt naar zijn zin, ofwel had hij simpelweg weinig brandstof aan boord. De kwalificatie zal ons de werkelijkheid aantonen. Ik heb wel altijd al gezegd dat Michael op bepaald ogenblik serieus zou verbeteren”, aldus BBC-presentator en DTM-rijder David Coulthard.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België