Laatste kans: Het Sakhir Grand Prix Spel: 1ste prijs 2 500 Euro!!


Nog maar 5 tickets zijn er over om mee te kunnen doen aan het finalespel van de Race to Abu Dhabi!!

Het belooft dit weekend zeer interessant te worden in de Formule 1. Voor het eerst wordt er een race gehouden op de ‘oval’ van Bahrein. Een extreem kort rondje met slechts enkele bochten. Ideaal voor de power van Mercedes. En dat Mercedes moet het dit weekend doen zonder wereldkampioen Lewis Hamilton. George Russell neemt zijn plek in en mag de strijd met Valtteri Bottas en Max Verstappen aangaan. Daarnaast maken Pietro Fittipaldi en Jack Aitken hun debuut.

Met de Bahrain Grand Prix (RtAD) doe je al mee voor € 5 per team en er zijn de laatste 5 tickets te winnen voor het eindspel van de Race to Abu Dhabi. Elk ticket geeft recht op één team in het eindspel. De prijzenpot van het finalespel bedraagt 8 500 Euro. De 1ste prijs is 2 500 Euro!

Klik hier om direct naar het spel te gaan om de rest van het spel te bekijken!

Waarom meedoen aan een Fantasy Formule 1 Spel?
- Je betrokkenheid bij het Formule 1 zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
- Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
- Er zijn 32 kwalificatietoernooien in 2020 waar je een ticket kunt winnen voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi 2020. De prijzenpot van het finalespel bedraagt 8 500 euro met een hoofdprijs van 2 500 euro. Alle deelnemende teams aan het finalespel vallen in de prijzen. Het minimaal te winnen bedrag is 35 euro!!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Foto: Zweeler

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België