logo
 

Lach eens met Pastor Maldonado: “Het deert me niet”

22 mei 2014 — Pastor Maldonado heeft in Monaco gereageerd op het feit dat hij vaak kritiek krijgt.

image
Maldonado staat gekend als een rijder die vaak bij crashes en incidenten betrokken is. Hij krijgt dan ook vaak veel kritiek, maar daar trekt de Venezolaan zich naar eigen zeggen weinig van aan.

“Het is OK. Ik ben het gewoon om kritiek te krijgen, dat is normaal,” zei Maldonado in Monaco. “Het is normaal wanneer je uit Zuid-Amerika komt, wanneer je uit een land komt dat je erg hard pusht en men gewoon is om je steeds vooraan te zien in allerlei lagere raceklassen.”

“Hier in de Formule 1 ben je echter niet competitief genoeg omwille van de wagens die verschillend zijn. Het is OK. We leven in een vrije wereld waarin je kan en mag zeggen wat je wil.”

Maldonado crashte in Bahrein met Gutierrez, waarbij de wagens gevaarlijk over elkaar schoven. Ook in China en Spanje crashte de Venezolaan en het is naar aanleiding van die laatste crash dat er hard met Maldonado gelachen werd. De voorbije dagen verschenen er heel dan ook heel wat cartoons en parodieën over Pastor Maldonado op twitter. Ook daar had de Venezolaan een gepaste reactie voor.

“Het is OK. Het is grappig,” aldus Maldonado. Hieronder een selectie van berichten op twitter over Maldonado ...


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Pastor MaldonadoLotus

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België