Lando Norris excuseert zich voor domme uitspraken: “Ik heb geen respect getoond”

27 oktober 2020 — McLaren F1-piloot Lando Norris heeft via twitter zijn excuses aangeboden voor "domme uitspraken' die hij de voorbije dagen heeft gedaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris) op

Norris excuseerde zich op twitter voor uitspraken die hij deed tijdens het raceweekend in Portugal, dit zonder specifiek te zeggen over wie de uitspraken gingen. Feit is wel dat Norris afgelopen weekend niet de meest tactische uitspraken over zijn collega’s deed.

Tijdens het raceweekend in Portugal haalde Norris hard uit naar collega Lance Stroll die volgens hem niets zou geleerd hebben uit eerdere crashes. Lewis Hamilton moet volgens Norris dan weer maar weinig moeite doen om te winnen Norris liet weten niet onder de indruk te zijn van Hamilton zijn 92 overwinningen omdat Hamilton zich volgens Norris in een wagen bevindt waarmee hij iedere race zou moeten winnen.

‘“Ik ben jullie een excuus verschuldigd. Ik ben dom en roekeloos geweest met uitspraken die ik de voorbije dagen deed in de media en tijdens interviews,” aldus Norris op twitter.

“Zo’ persoon ben ik niet en ik wil bij deze mijn excuses aanbieden tegenover hen maar ook tegenover iedereen die deze uitspraken gelezen of gehoord heeft.”

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België