Lawrence Stroll bijzonder trots op zijn zoon: “Ongelooflijk wat hij als 21-jarige presteert!”

10 januari 2021 — Lance Stroll kende vorig jaar zijn beste seizoen tot dusver in de Formule 1 en dat maakt ook zijn vader Lawrence Stroll bijzonder trots.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lance Stroll (@lance_stroll)

Stroll heeft ondertussen vier seizoen in de Formule 1 erop zitten en het voorbije seizoen was zonder twijfel het beste seizoen ooit van Lance Stroll. 2020 was ook het jaar waarin hij over zijn beste wagen tot dusver beschikte.

“Lance zijn performance het voorbije jaar was voor een 21-jarige ongelooflijk indrukwekkend,” vertelt Lawrence Stroll tijdens een exclusief interview met ‘BBC Sports’ eerder deze week.

“Er was de polepositie in Turkije, we weten allemaal dat het in de regen meer om de rijder dan de wagen draait. Hij reed 30 ronden aan de leiding, tot zijn voorvleugel brak.”

Volgens Stroll kon het seizoen van Lance nog beter geweest zijn indien hij geen pech had gekend, waaronder tijdens de GP van Emilia-Romagna.

“Hij stond twee keer op het podium en had ook pech, een klapband in Mugello, want anders had hij nog een podium gehad.”

“Op zijn 21 jaar heeft hij het ongelooflijk gedaan. Ik wens hem, net zoals elke vader dat zijn zoon zou wensen, het best mogelijke, zo lang hij maar blij is. Dat is wat telt.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België