Lawrence Stroll: “Hopelijk krijgt Sergio Perez nu een racezitje bij Red Bull”

07 december 2020 — Volgens Lawrence Stroll heeft Sergio Perez nogmaals bewezen dat hij volgend jaar een racezitje in de Formule 1 verdient.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BWT Racing Point F1 Team (@racingpointf1)

Het blijft vreemd dat Sergio Perez ondanks zijn uitstekende prestaties dit seizoen geen racezitje voor volgend jaar heeft. Uiteraard ligt de beslissing van het Racing Point F1 team daar zelf mee aan de basis aan.

Bij Racing Point opteerden ze er immers voor om Sebastian Vettel ten koste van Perez aan te trekken en hem een team te laten vormen met Lance Stroll, de zoon van Lawrence Stroll.

“Welverdiend!” aldus een erg blije Lawrence Stroll tegenover ‘Sky F1’ na afloop van de race. “Dit is motorsport, het ene weekend ben je down en het andere weekend sta je helemaal bovenaan.”

“We kenden de voorbije periode veel pech maar nu draaide het goed uit voor ons. Vandaag kwam niet door geluk maar op basis van verdienste. Het team deed het fantastisch goed, de rijders deden het fantastisch goed, dit is een geweldig gevoel!”

Lawrence Stroll hoopt dat Sergio Perez dankzij zijn overwinning in Sakhir alsnog een racezitje bij Red Bull weet te bemachtigen.

“Checo (Perez) was al geweldig voor het team voordat ik bij het team kwam. Hij bewijst ieder weekend dat hij verdient om volgend jaar in een F1-bolide te zitten en ik hoop dat hij volgend jaar voor Red Bull mag racen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BWT Racing Point F1 Team (@racingpointf1)

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België