logo
 

Lewis Hamilton extreem blij met vierde plaats

10 juli 2010 — Van Lewis Hamilton zou je niet verwachten dat hij zo blij kan zijn met 'maar' een vierde startplaats, maar na een hectische nacht bij McLaren waarbij erg veel wijzigingen doorgevoerd werden kon hij niet beter doen.

“Ik ben zo blij met deze vierde plaats”, zei de ex-wereldkampioen van 2008 na afloop. “Ik ben enorm trots op mijn team. We werken het hele jaar al ontzettend hard maar de laatste dagen werd er harder dan ooit gewerkt om het nieuwe pakket gereed te krijgen. Dat lukte, maar we kregen dat pakket niet goed aan de praat.”

Hamilton vervolgt: “Jammer genoeg moesten we het pakket er vannacht weer afhalen. We wisten dat we niet snel genoeg waren. Red Bull was ruim een seconde sneller en drie andere teams met geblazen diffusors stonden voor ons. Wij kregen die van ons niet goed werkend, en vooral in de eerste bocht was het verschil te groot. Red Bull ging met gemak volgas, terwijl ik een versnelling terug moest schakelen”

“Ik reed mijn beste ronde ooit”, aldus de Engelsman over zijn kwalificatie. “Dat is te danken aan de supporters. Britten zijn de beste fans. Ik weet niet precies hoe ik erin ben geslaagd om zo hoog te eindigen maar ik denk dat het een prachtige plaats is. De race is nog niet gereden en de auto’s voor ons zijn absoluut sneller. Dat neemt niet weg dat een mooi resultaat mogelijk is.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België