Lewis Hamilton: “Ik voel me geweldig, net mijn eerste workout gedaan”

08 december 2020 — Het ziet er naar uit dat Lewis Hamilton na zijn besmetting met het coronavirus aan de beterhand is. De zevenvoudig F1-kampioen verspreidde op zijn sociale media-accounts een boodschap voor zijn fans.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@mercedesamgf1)

Na zijn besmetting met het coronavirus ging Hamilton in quarantaine en werd hij tijdens de GP van Sakhir vervangen door George Russell. Hamilton hoopt in Abu Dhabi opnieuw zelf te kunnen racen al is dat nog steeds hoogst onzeker.

In afwachting van meer duidelijkheid had Lewis Hamilton alvast een boodschap voor zijn fans die hij tegelijkertijd wilde inspireren en aanspoorde om door te zetten en door te vechten.

“Hey iedereen, ik hoop dat jullie het allemaal goed stellen, dit is één van mijn zwaarste weken in een lange tijd geweest,” aldus Hamilton.

“Ik focus me momenteel op mijn herstel en probeer terug fit te geraken zodat ik terug in de wagen kan stappen en tijdens de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi kan racen.”

“Toen ik vandaag wakker werd voelde ik me geweldig. Ik heb mijn eerste workout gedaan en ik wou jullie een positieve boodschap sturen en laten weten dat ik oké ben. Ik wil iedereen bedanken voor de vele berichtjes en videos, ik waardeer ze echt.”

“Ik hoop dat jullie positief blijven en blijven vechten ondanks alles waarmee jullie geconfronteerd worden. Ik hoop dat ik snel terug in de wagen zit en stuur jullie veel liefde.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België