Lewis Hamilton na veroveren pole: “Het kan altijd nog beter”

28 november 2020 — Lewis Hamilton reed probleemloos richting de polepositie, al is er volgens de zevenvoudig kampioen steeds ruimte voor verbetering. Nu de wereldtitel echter binnen is neemt ook de druk wat af en is er iets meer ruimte om te proberen genieten.

“Vandaag was het gewoon een kwestie van hier zijn, plezier beleven en proberen te genieten,” zei Hamilton na het veroveren van de pole. “Dat is het belangrijkste, proberen genieten van wat je doet, zeker met al de druk die er allemaal is. Het is nu wat druk loslaten en gewoon rijden zoals ik net deed.”

“Dit is het verder zetten van wat we allemaal samen als team verwezenlijken.”

Hamilton blikte vervolgens terug op zijn rondje waarmee hij de pole veroverde, een rondje dat bijna perfect was maar toch ook niet helemaal.

“Er zijn altijd wat kleinigheden hier en daar, maar de volgende ronde dat je de baan gaat verbeter je misschien op een bepaald punt maar verlies je ergens anders wat,” aldus Hamilton.

De zevenvoudig F1-kampioen zette vervolgens zijn engineers en andere leden van het team nogmaals in de bloemetjes.

“Ik blijf verbaasd worden door die jongens die uiteraard het ene na het andere weekend erg hard werken. Ze zijn nu gedurende drie weken weg van hun families. Maar wat er ook gebeurt, het is altijd een erg zwaar jaar en ik apprecieer enorm wat ze doen.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België