Lewis Hamilton ontkent crash met MotoGP-bolide Valentino Rossi

11 december 2019 — F1-wereldkampioen Lewis Hamilton ontkent dat hij op het circuit van Valencia gevallen is met de MotoGP-bolide van Valentino Rossi.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op

Afgelopen maandag wisselden Lewis Hamilton en Valentino Rossi op het circuit van Valencia van bolide. De bolide-wissel van Hamilton en Rossi werd gehypet maar ondertussen zijn we twee dagen later maar blijft het opmerkelijk stil.

Er is geen officiële communicatie over de bolide-wissel die achter gesloten deuren plaatsvond. Daarnaast is er ook geen officieel beeldmateriaal vanuit Mercedes of Yamaha vrijgegeven. Ondertussen wordt er echter wel druk gespeculeerd dat er een incident zou hebben plaatsgevonden. Volgens het Italiaanse ‘La Repubblica’ zou Hamilton zelfs ten val gekomen zijn met de MotoGP-bolide van Rossi.

Hamilton zag zich bij gevolg genoodzaakt om via de sociale media te reageren en ontkende dat er moeilijkheden of een crash had plaatsgevonden.

“Hallo allemaal, hopelijk gaat het goed met jullie,” aldus Hamilton. “Sorry dat er geen nieuws is over de test die Valentino en ik deden. Ik kan alleen maar zeggen dat het episch was.”

“We deden het allebei geweldig. Er waren geen problemen en hadden een geweldige dag!”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België