Lewis Hamilton opvallende afwezige tijdens mediadag in Monza

30 augustus 2018 — Op de donderdag van een raceweekend vinden er traditiegetrouw heel wat mediasessies en persconferenties plaats. In Monza is Lewis Hamilton echter een opvallende afwezige.

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) op

Na zijn nederlaag tijdens de GP van België deed Hamilton enkele opvallende uitspraken, waaronder de uitspraak over ‘trucs’ op de F1-bolide van Ferrari. Nadien verduidelijkte Hamilton zijn uitspraken echter en liet hij weten dat hij zeker niet bedoelde dat Ferrari iets illegaal zou doen.

Naar aanleiding van zijn uitspraken zou Hamilton vandaag van diverse media ongetwijfeld heel wat vragen krijgen. Die kans kregen ze echter niet.

Tijdens de officiële persconferenties van de F1 moest Lewis Hamilton niet aanwezig zijn maar de Brit was onder andere wel samen met teamgenoot Valtteri Bottas voorzien voor een mediasessie van het Mercedes F1 team. Mercedes schrapte Hamilton zijn naam echter van het programma en liet verstaan dat de Brit omwille van een “onvermijdbare persoonlijke kwestie” niet aanwezig kon zijn.

Hamilton zou echter wel deze avond nog in Monza arriveren en het team vervoegen. Naar de reden van zijn afwezigheid is en blijft het echter gissen ...

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België