Lewis hamilton stuurt doodzieke fan zijn F1-bolide en trofee op

15 mei 2019 — Lewis Hamilton en Mercedes hebben hun groot hart laten zien en de terminaal zieke Harry Shaw de dag van zijn leven bezorgd.


De vijfjarige Harry Shaw wou zijn grote idool Lewis Hamilton het beste wensen voor de GP van Spanje met een bericht op Instagram. Harry lijdt aan een zeldzame vorm van botkanker en heeft eind april te horen gekregen dat hij nog maar een week te leven heeft.

Toen Lewis Hamilton de videoboodschap van Harry te zien kreeg stuurde hij meteen een aantal geschenken naar de jongen. De vijfvoudige wereldkampioen liet naast de normale dingen die een fan nodig heeft zoals een pet en een gehandtekende foto ook nog een levensgrote replica van zijn bolide afleveren en zijn trofee die hij kreeg voor zijn overwinning in Barcelona.

Hamilton stuurde ook een bericht op instagram naar zijn superfan met de woorden: “Harry, je weet niet hoeveel deze woorden betekenen voor mij vriend. Dank je wel, vandaag ben jij mijn voorbeeld Harry. Ik zal proberen om je trots te maken. Jij bent zo’n sterke jongen, ik wou dat ik ook zo sterk was.”

“Ik wou dat de wereld kon zien hoe sterk jij bent en ik zou iedereen willen vragen om je het beste te wensen en dat ze bidden voor jou in deze moeilijke tijden. Ik stuur mijn liefde naar jou Harry, God zegene je. Je vriend Lewis.”

De ouders van Harry weten dat hun zoontje niet meer te redden is maar ze willen geld inzamelen zodat er kan voorkomen worden dat er naar eigen zeggen nog andere Harry’s zouden volgen.

Iedereen die wil kan een bedrag naar keuze storten op onderstaande link, het doel is om 150.000 Pond in te zamelen ten voordele van kankeronderzoek.

https://www.justgiving.com/fundraising/harrysgiantpledge

Dit bericht bekijken op Instagram

Wow. It’s been a crazy 24hrs! Today we’ve been visited by @mercedesamgf1 and Harry is holding @lewishamilton ߏ†On top of all of that we find a @f1 @mercedesamgf1 car in the drive! #letsjustgetitdone and raise money for cancer research @harryspledge5 https://giantpledge.com/harrysgiantpledge Harry hasn’t got long to live so let’s raise some money for cancer research. #nevergiveup @natalie_pinkham @heidiklum @djokernole @royalmarsden @giantpledge #keepfighting @canucks @canucksfin #harry

Een bericht gedeeld door Harry Shaw (@harryspledge5) op

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België