Lewis Hamilton wil een goede balans vinden tussen werk en vrijheid

31 december 2020 — Zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton is nog volop aan het onderhandelen over een nieuw contract bij Mercedes. Bij die onderhandelingen staan naast geld ook een goede balans tussen werk en vrijheid centraal.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton)

“Wat mezelf betreft, en ik ben er zeker van dat ook jullie indien jullie ouders hebben, weten wat het waardevolste is om te hebben,” vertelde Hamilton onlangs tegenover verschillende geselecteerde media.

“Tijd gebruiken ... We streven allemaal dromen na, werken ongelooflijk veel uren en proberen iets te bereiken in ons leven maar het belangrijkste zijn de herinneringen die je creëert. Een juiste balans bereiken is dan ook belangrijk.”

“Ik denk dat men mij in het verleden erg vaak een workaholic noemde, en dat was ik ook.”

2020 was een bijzonder jaar, een jaar waarin veel mensen tot het besef gekomen zijn dat sommige dingen in het leven belangrijker zijn dan andere, zo ook Lewis Hamilton.

“Er waren doorheen het jaar slechts enkele momenten met mensen die voor mij het meeste betekenen, momenten waarop mooie herinneringen gecreëerd worden. Ik wil in de toekomst een goede balans zien te vinden waarbij ik dingen doe waardoor ik gepassioneerd ben,” besloot Hamilton.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België