Lewis Hamilton: “Zeven wereldtitels op rij voor Mercedes, ongelooflijk!”

01 november 2020 — Vorig jaar evenaarde Mercedes het record van zes wereldtitels op rij bij de constructeurs dat op naam van Ferrari stond, vandaag verbrak Mercedes dat record door er een zevende titel aan toe te voegen.

“Zeven keer wereldkampioen: dat is iets dat ik later ooit tegen mijn kleinkinderen ga kunnen vertellen!” zei Hamilton nadat Mercedes zich verzekerde van de zevende wereldtitel op rij bij de constructeurs.

Hamilton trachtte vervolgens nogmaals te benadrukken hoe belangrijk iedereen in het team is en dat de wereldtitels aan iedereen te danken zijn.

“Ik kijk naar mijn crew, dit team hier, en ook naar de mannen en vrouwen in de fabrieken in Brackley en Brixworth. Het zijn echte helden,” benadrukte Hamilton vervolgens de bijdrage van iedereen in het team aan deze wereldtitels.

“Zij zijn het die nooit opgeven, blijven pushen en blijven innoveren.”

“Het is echt ongelooflijk. Het is ongelooflijk om jaar na jaar zo’n prestaties neer te zetten. Het is echt niet eenvoudig om ieder raceweekend zo te presteren.”

“Sommige mensen zien dit en denken misschien dat we dit gewoon zijn geworden maar het voelt nog steeds als de eerste overwinning met dit team. Ik denk dat het echt door de gedrevenheid komt.”

“Ik ben dan ook iedereen die hier deel van uitmaakt voor eeuwig dankbaar, dankbaar om hiervan deel te mogen uitmaken bij het bereiken van dit record. Niemand heeft ons dit ooit voorgedaan.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België