logo
 

Liberty Media biedt Silverstone hoop

30 januari 2017 — De overname van de Formule 1 door Liberty Media en het feit dat Bernie Ecclestone als F1-baas aan de kant is geschoven betekent goed nieuws voor Silverstone.


De British Racing Drivers Club (BRDC) liet onlangs nog verstaan dat het eventueel vroegtijdig haar overeenkomst met Bernie Ecclestone en de F1 wou stopzetten. Nu Bernie Ecclestone aan de kant is gezet opent dat echter nieuwe perspectieven voor de BRDC en de F1-race in Silverstone.

“Maandag heeft zeker en vast veel veranderd voor 2017,” aldus Derek Warwick, voorzitter van de ‘BRDC’ tegenover ‘Reuters’. “We weten nu welke richting we met Liberty uitgaan. We weten ook welke richting we uitgaan met Silverstone.”

“We zijn positief en gaan er nu vanuit dat we met de grand prix in 2017 winst kunnen behalen. We kijken er naar uit.”

Volgens Warwick toonde Liberty Media zich bereid om wijzigingen aan het contract aan te brengen waardoor Silverstone haar verdiensten tijdens een GP-weekend kunnen verhogen.”

“Het kan er voor zorgen dat enkele restricties die Bernie ons de voorbije jaren had opgelegd op het vlak van merchandising, marketing en sponsoring minder strikt worden of kunnen verdwijnen. We weten dat enkele circuits meer flexibiliteit in hun contract met Bernie hadden staan dan dat bij ons het geval was,” besluit Warwick.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België