logo
 

Lotus kent goede kwalificatie

24 juli 2010 — Lotus was wederom het snelste nieuwe team, maar in tegenstelling tot vorige weekends was het niet Kovalainen, maar Trulli die het snelst reed.

Jarno Trulli: “Tot nu toe heb ik een geweldig weekend gehad. Ik had geen problemen met de wagen en ik was in staat om aan de juiste balans te werken, zodat ik mezelf comfortabel voelde met hoe de wagen in de verschillende sessies aanvoelde.”

“Je kan aan mijn rondetijd van vandaag zien hoe goed die balans is, dus ik ben erg gelukkig, maar uiteraard hebben we nog altijd werk te doen, en de tevredenheid komt voort uit het harde werk dat geleverd is en het resultaat dat we behaalden. Morgen draait het allemaal rond het onder druk zetten van de jongens voor ons en beide wagens heelhuids aan de finish krijgen, dus daar ligt onze focus nu.”

image

Heikki Kovalainen eindigde net achter teamgenoot Trulli: “Het is tot nu toe een vrij moeilijk weekend geweest voor me - het blijkt harder dan normaal te zijn en ik weet niet waarom. De balans was ok vandaag maar de hoeveelheid grip was slecht en ik was niet in staat het beste uit mijn banden te krijgen, ongeacht welke run ik deed.”

Het voelde aan alsof ik er in de derde ronde van een stint meer kon uithalen, dus we moeten even analyseren wat daar de oorzaak van is. Desondanks bevinden we onszelf wel nog in ene goede situatie. Jarno (Trulli) reed een geweldige ronde, en ik geraakte vrij comfortabel voor Glock, dus alles is nog speelbaar morgen.”


image

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België