logo
 

Lotus-rijders houden goed gevoel over aan Jerez

11 februari 2013 — Zowel Kimi Raikkonen als Romain Grosjean keerden met een goed gevoel huiswaarts na de eerste wintertest in Jerez vorige week.

image

Beide piloten waren elk één maal de snelste, Grosjean op de tweede, en Raikkonen op de laatste testdag. Raikkonen reed de op één na snelste tijd van de vier dagen samen, net achter Felipe Massa.

Bij Lotus kijken ze reikhalzend uit naar de eerste race van het seizoen in Melbourne. Kimi Raikkonen: “Tot nu toe zijn we tevreden met onze vooruitgang. Deze Lotus E21 overstijgt de vorige versie op alle vlakken. Natuurlijk zullen we pas echt zien waar we staan in Melbourne, maar deze eerste testweek was alvast veelbelovend. Ik kijk al uit naar de volgende test in Barcelona.”

“We zijn natuurlijk niet op de hoogte van wat de andere teams doen, maar vorig jaar waren we sterk in de testen in Barcelona, dus ik zou niet weten waarom we dat nu niet weer zouden kunnen zijn.” gaat Raikkonen verder. “Het wordt opnieuw een zware strijd op het vlak van ontwikkeling, zoals gewoonlijk.”

Romain Grosjean deelt de mening van zijn Finse teamgenoot. “De E21 bezit een goede basis op op verder te bouwen. Hij is op elk gebied wat beter dan de vorige, en ik heb dan ook een beter gevoel ten opzichte van vorig seizoen, al hebben we nog wel wat werk om nog enkele zaken te verbeteren.”


Geschreven door Kenny Burggraeve

Categorieën: Kimi RaikkonenRomain GrosjeanLotus

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België