Luis Razia: “Sauber line-up compleet”

22 oktober 2012 — Uit een interview met GP2 runner-up Luiz Razia wordt afgeleid dat de line-up van Sauber voor volgend seizoen rond is.

Nu Sergio Perez de overstap maakt naar McLaren, moest Sauber op zoek naar minstens één nieuwe vaste rijder. Nu blijkt ook dat het contract van Kamui Kobayashi niet verlengd wordt, aldus O Estado de S. Paulo.

Het nieuws wordt door Monisha Kaltenborn noch bevestigd, noch ontkend. “We gaan niet elke week nieuwsupdates over onze rijders voor volgend seizoen naar buiten brengen.” aldus Sauber-teambaas Kaltenborn.

Luiz Razia verklaarde echter dat hij en zijn management met Sauber gesproken hadden, maar intussen hun standpunt gewijzigd hebben. Een overstap zou dus niet meer mogelijk zijn. Razia maakt daaruit op dat Sauber de knoop heeft doorgehakt betreffende de vaste rijders voor 2013.

Volgens O Estado de S. Paulo zou Sauber volgend seizoen aanvangen met Nico Hulkenberg, die van Force India zou overkomen, en de Mexicaan Esteban Gutierrez, die voor Lotus uitkwam in GP2, en dit seizoen derde eindigde in de tussenstand.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België