logo
 

Maak kennis met Biberle

15 mei 2011 — Biberle. Zo noemt de fysiotherapeut van Rubens Barrichello zijn miniatuurwagentje dat hij op elk circuit op bijzondere wijze fotografeert. Bezoek gerust ook even de website van Achim Hofstädter.

image

Sinds 2009 al begon de fysiotherapeut van Rubens Barrichello zijn passie voor fotografie met zijn voltijdse job te combineren. Hij besloot van elk circuit te profiteren met een simpel miniatuurwagentje. Het resultaat is verbluffend, de intentie nog meer. De sport moest vanuit een ander standpunt worden bekeken. Als de snelste wagens op aarde zich niet door een amateur laten fotograferen, dan moet het maar lijken alsof ze in volle vaart passeren. Telkens maakt Achim Hofstädter gebruik van het hetzelfde rode wagentje dat hij de naam ‘Biberle’ gaf. Een naam die hem is bijgebleven uit zijn eigen kindertijd.

“Het was de bedoeling om een briljant wagentje te vinden met humor. Dat was geen makkelijke opgave. Na lang zoeken vond ik deze rode bolide en kon ik van start gaan met het fotograferen op zich. In eerste instantie vonden de andere medewerkers uit de paddock mijn bedoeling wel wat raar. Toch vond men het resultaat later verbluffend. De profs uit de F1 vonden mijn werk zelfs echt cool”, aldus Achim Hofstädter op zijn inmiddels eigen website.

F1journaal en Achim Hofstädter hopen dat u van het resultaat weet te genieten. Volg de link indien ook u dit niet ongemerkt wil laten passeren.

image

Geschreven door Manuel Houben

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië