logo
 

Maakt Williams vrijdag haar tweede rijder bekend?

13 december 2017 — Als we de laatste geruchten mogen geloven is tegen vrijdag de volledige startgrid met rijders voor het F1-seizoen 2018 bekend.


Er zijn immers sterke aanwijzingen dat het Williams F1 team op vrijdag een belangrijke aankondiging zal doen en die aankondiging is dan ongetwijfeld de bekendmaking van het tweede racezitje bij de F1-renstal.

Voorlopig is enkele Lance Stroll bevestigd bij Williams. Robert Kubica en Sergey Sirotkin kregen tijdens de tweedaagse bandentest op het Yas Marina Circuit de kans om hun kunnen te bewijzen. De popularity-vote gaat ongetwijfeld naar Robert Kubica. De meeste fans hopen ongetwijfeld dat de Pool na zijn zware rallycrash van enkele jaren geleden in 2018 een comeback kan maken.

Tijdens de test zou Sergey Sirotkin echter bewezen hebben dat hij sneller is dan Kubica en bovendien zou hij ook heel wat miljoenen sponsorgeld kunnen meebrengen. Het ziet er dan ook naar uit dat Sirotkin komende vrijdag het laatste vrije racezitje voor het F1-seizoen 2018 zal bemachtigen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België