logo
 

Magnussen: “Ik kon geen kant uit”

20 juli 2014 — Felipe Massa wijst voor de startcrash met de beschuldigende vinger richting Kevin Magnussen, maar de Deen is het daar niet mee eens.

image
Magnussen en Massa raakten elkaar bij het ingaan van de eerste bocht, waarna de Braziliaan over de kop ging. Magnussen zelf spinde en kon zijn race wel verder zetten, al verloor de Deen uiteraard heel wat plaatsen.

Kevin Magnussen is het alvast niet eens met Felipe Massa. Magnussen zegt dat hij geen kant uit kon toen hij en Massa elkaar raakten.

“Uiteraard zou er geen contact geweest zijn indien ik een andere richting had kunnen uitgaan,” zei Magnussen na afloop van de race. “Ik heb de herhaling van het incident nog niet gezien, dus het is moeilijk om commentaar te geven.”

“Ik vind het jammer, maar ik heb mijn best gedaan om hem te vermijden, maar ik kon echt niets doen. Ik probeerde niets bij Felipe te forceren, dus het is gewoon een spijtig toeval dat we elkaar raakten.”

Felipe Massa mag trouwens van geluk spreken. Onderstaand verslag van de stewards toont immers aan dat men aan het onderzoeken was of Felipe Massa bestraft moest worden.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België