logo
 

Magnussen vervangt Maldonado bij Renault

01 februari 2016 — Kevin Magnussen zal woensdag als rijder van het Renault team voorgesteld worden als vervanger van Pastor Maldonado, bevestigt Autosport.

image
We meldden reeds dat er een grote kans was dat Kevin Magnussen Pastor Maldonado zou vervangen bij Renault voor het seizoen 2016. De Venezolaan komt samen met zijn sponsor niet overeen met Renault over achterstaande betalingen. Daardoor lijkt het zitje van Maldonado in gevaar te komen.

Volgens bronnen van Autosport zou Kevin Magnussen reeds zijn contract getekend hebben om naast Jolyon Palmer de tweede rijder te worden voor Renault. Beide rijders zullen komende woensdag gepresenteerd worden wanneer Renault haar nieuwe team presenteert.

Vier maanden nadat Kevin Magnussen brak met McLaren om zijn eigen kans te gaan in de Formule 1, lijkt de Deen nu de juiste keuze te hebben gemaakt.

Voor Pastor Maldonado lijkt zijn Formule 1 carrière na vijf jaar op te houden. PDVSA, zijn sponsor die veel geld meeneemt om Maldonado te laten rijden, komt immers niet tot een overeenkomst met Renault. Nu Maldonado zijn zitje bij Renault verliest, is Manor de enige hoop voor de Venezolaan. Manor heeft immers haar rijdersduo nog niet bevestigd.

Maar de tijd voor Maldonado begint te dringen, want de eerste wintertest wordt binnen een drietal weken reeds afgewerkt.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België