logo
 

Maldonado: “Ik wil winnen in Silverstone”

03 juli 2012 — Dat is de ingesteldheid van Pastor Maldonado voor de GP van Groot-Brittannië die komend weekend verreden wordt op het circuit van Silverstone.

image
Aan ambitie ontbreekt het Maldonado duidelijk niet. Het is echter maar de vraag of de Venezolaan voor een gelijkaardige verrassing kan zorgen als in Barcelona.

Het circuit van Silverstone toont enkele opmerkelijke gelijkenissen met het circuit de Catalunya, waarop Maldonado de GP van Spanje erg verrassend won. De Venezolaan verwacht dan ook dat Williams komend weekend opnieuw erg sterk zal presteren.

“Ik denk dat het circuit goed bij onze wagen zal passen omdat het heel wat gelijkenissen heeft met Barcelona. Het is ook erg leuk om erop te rijden, met ondermeer Maggots en Becketts, twee secties van het circuit die de rijder echt testen. De snelheid van onze wagen was in Valencia goed. We hebben enkele updates voor komend weekend en hopelijk kunnen we dan ook een goed resultaat neerzetten voor onze fans.”

Uiteraard is de uitspraak dat hij de prestatie van in Barcelona wil herhalen grootspraak, maar het toont wel de gedrevenheid en ambitie die Maldonado heeft. En die heb je zeker en vast nodig in de Formule 1.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Pastor MaldonadoWilliams

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België