logo
 

Maldonado ook in 2015 bij Lotus

20 juli 2014 — Pastor Maldonado rijdt ook volgend seizoen voor Lotus, zo heeft het team in Hockenheim bevestigd. image

“De helft van onze rijdersbezetting ligt al vast, want Pastor rijdt ook volgend seizoen voor ons.” vertelt Gérard Lopez in de aanloop naar de Grote Prijs van Duitsland. Ondanks de tot nog toe tegenvallende resultaten, mag de Venezolaan dus nu al op beide oren slapen.

“Hij ziet in dat ons team over heel wat potentie beschikt, hoewel we dit seizoen al heel wat moeilijkheden kenden. Ook wij als team zien veel potentieel in hem. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we samen met hem heel wat mooie dingen kunnen bereiken.” aldus Lopez.

Over Romain Grosjean zei Lopez niets, al had hij eerder dit seizoen al laten weten de Fransman graag nog een seizoen bij Lotus te houden. Ook met het vertrouwen van Lopez naar 2015 toe is niets mis.

“Er komen nog heel wat geweldige dingen aan, maar het is van belang dat we ook de ontwikkeling dit seizoen niet uit het oog verliezen. We kunnen immers nog heel veel leren, en voor elk punt dat we kunnen behalen zullen we vechten. We moeten lessen trekken uit dit seizoen, zodat we in 2015 opnieuw voor podiumplaatsen kunnen gaan.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België