logo
 

Maldonado wil opnieuw winnen

12 februari 2013 — Na enkele rampzalige seizoenen voor Williams, slaagde Pastor Maldonado vorig jaar in hetgeen niemand ooit nog voor mogelijk hield, winnen in een Williams. image

De stunt van Barcelona hoopt de Venezolaan dit seizoen dus nog eens over te doen, al beseft hij wel dat het zeer moeilijk wordt om dit te herhalen.

“Het is moeilijk te voorspellen hoe het seizoen zich zal ontwikkelen, omdat je niet weet met wat de concurrentie zich bezighoudt, maar als we dat vergelijken met vorig jaar kunnen we wel zeggen dat er genoeg potentieel aanwezig is.”

Maldonado beseft dat alles heel erg dicht op elkaar zit. Het huidige rijdersveld is van zeer hoge kwaliteit, en na het uiterst spannende seizoen 2012 liggen de verwachtingen op een even spannend 2013 opnieuw erg hoog.

Maldonado: “De afgelopen twee jaar hebben we heel hard gewerkt, en nu moeten we ons potentieel ten volle gaan benutten. Vorig seizoen haalden we een mooie overwinning in Barcelona, en ik hoop dat we dat dit jaar kunnen overdoen.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België