logo
 

Maldonado zeer blij met plaats in top-10

09 juli 2011 — Patsor Maldonado kon zich voor de derde keer dit seizoen in de top-10 kwalificeren en dat geeft hem het nodige vertrouwen voor de race van morgen.

Maldonado kwalificeerde zich als zevende voor de GP van Groot-Brittannië. Een uitstekend resultaat met het oog op de race van morgen, een race waarin alles mogelijk is.

“Onze wagen presteert goed en we hebben vandaag dan ook een uitstekende prestatie neergezet,” begint Maldonado zijn relaas. “Het is een thuisrace voor het team dus ik ben erg blij met dit resultaat.”

“Ik heb er alle vertrouwen in en ik kijk dan ook al erg uit naar de race van morgen. Ik heb altijd erg veel plezier beleefd wanneer ik op Silverstone race. Het circuit heeft heel wat snelle bochten, wat bij onze wagen past. Laat ons zien wat er morgen gebeurt.”

Voor Rubens Barrichello verliep de kwalificatie heel wat minder goed. De Braziliaan moest genoegen nemen met de vijftiende plaats, waardoor hij nu al voor de vijfde keer dit seizoen door Maldonado verslagen werd tijdens de kwalificatie.

“Ik had verkeer tegen het einde van mijn eerste snelle ronde, waardoor ook mijn tweede tijd werd beïnvloed. Als je op een opdrogend circuit rijdt, dan kan je alles snel verliezen. Het is jammer,” besluit Barrichello.


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Pastor MaldonadoRubens BarrichelloWilliams

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België