Manor wil meer na een mooi seizoensbegin

23 maart 2016 — Na een goed begin van het nieuwe F1-seizoen wil Manor meer dan achteraan de grid rijden. Resultaten zoals in Melbourne hopen ze te blijven brengen.


Pascal Wehrlein verraste vriend en vijand met een veertiende plaats in Australië, dit motiveert het Manor F1 team om het nog beter te doen. Ze hebben al een grote stap in de juiste richting kunnen zetten. Directeur Dave Ryan is gematigd tevreden.

“We hebben een aantal zeer positieve dingen uit de race kunnen halen en zijn al best goed bezig. Ook de snelheid tegenover vorig jaar is een heel stuk toegenomen,” aldus Ryan. “Na de herstart door de crash van Alonso en Gutiérrez ging het iets minder. Rio heeft toen ook moeten opgeven. Bij Pascal ging het toen iets slechter door problemen met de banden. We zijn nu alles aan het analyseren en hopen nog beter te presteren in Bahrein.”

Ook complimenteerde hij nog de twee piloten van het team. Dat was zeer terecht door zo’n mooie prestatie. Dat de tijd van het achterop hinken voor Manor voorbij is, is nu al duidelijk. Dit belooft voor de volgende week, wanneer de GP van Bahrein plaatsvindt.

Geschreven door Anouck Jaspers

Profiteer van grote kortingen tijdens Black Friday !!!

Black Friday 2020Black Friday 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België