Massa gaat voor contractverlenging

11 maart 2013 — Felipe Massa is vastberaden om een nieuw contract af te dwingen bij Ferrari voor 2014. image

Ondanks een matige eerste seizoenshelft in 2012, knokte Felipe Massa zich terug en boekte enkele knappe resultaten naar het einde van het seizoen toe. Bij Ferrari was dat een teken om Massa een nieuw contract aan te bieden, al is dit wel maar voor één seizoen. 2013 zal dus naar alle waarschijnlijkheid alweer een jaar worden dat bol staat van de geruchten over wie in 2014 het tweede stoeltje zal invullen aan de zijde van Fernando Alonso.

De Braziliaan zelf maakt zich alvast niet te veel zorgen. “Het is gewoon een deel van de job en van de Formule 1. Ik denk dat ik intussen wel bewezen heb dat ik met de druk omkan, en dat ik mezelf uit een moeilijke situatie kan redden. Na een mindere start vorig jaar vocht ik terug. Dit seizoen kan ik dus opnieuw volop in de aanval.” legt Massa uit.

“Ferrari is een soort tweede familie geworden voor me. Ik zal alles geven wat ik in me heb om mijn verblijf bij het bekendste team uit de F1 te verlengen. Alles hangt af van de resultaten die je als rijder behaalt, dus ik zal me vanaf nu volledig op het kampioenschap concentreren.”

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België