Massa kijkt uit naar gevecht met Ferrari

14 maart 2015 — Felipe Massa was vandaag 'best of the rest'. Hij wist de derde plaats te behalen in de kwalificatie in Melbourne.


Het was al snel duidelijk dat Mercedes vandaag bovenaan te vinden zou zijn in de tijdenlijst. Ook al was het nog even spannend voor Nico Rosberg, maar uiteindelijk wist hij toch de tweede plaats te behalen.

Na beide Mercedessen was het spannend voor de derde plaats. Williams en Ferrari waren de grootste kandidaten voor die plek. Uiteindelijk ging Felipe Massa lopen met de derde plaats, ook al was het verschil met Ferrari en teammaat Bottas erg klein.

“Het was een lastige kwalificatie en het zat dicht bij elkaar. De verschillen met de tijden van Vettel, Räikkönen en Valtteri (Bottas) waren minimaal.” Massa is tevreden met zijn laatste ronde, waarin hij alles uit de kast haalde. “Die laatste ronde was mijn beste ronde van allemaal. De andere ronden verliepen niet prima. Er was veel wind en de richting veranderde vaak. Daardoor verremde ik me ook nog eens.”

Massa kijkt al uit naar morgen. Hij verwacht een leuke wedstrijd met Ferrari. “Ik verwacht een heftige strijd met Ferrari om het podium. Uiteraard wens ik dat we het goed gaan doen morgen.”

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België