Massa niet bezorgd over toekomst

16 juni 2013 — Felipe Massa blijft rustig wanneer hij gevraagd wordt naar zijn toekomst binnen de Formule 1. image

“Ik blijf rustig. Het belangrijkste op dit moment is om te tonen dat ik nog steeds over de juiste snelheid beschikt die het team van mij verwacht. Ik voel me heel goed achter het stuur, en ik ben er zeker van dat ik nog altijd snel genoeg ben.” verklaart Massa.

De vice-wereldkampioen van 2008 is bezig aan zijn achtste seizoen voor de Scuderia, en ziet zich niet meteen ergens anders rijden. Volgens Massa zelf is er op dit moment geen betere piloot om aan de zijde van Fernando Alonso te racen.

“Ik zou heel goed begrijpen als het team mij zou vervangen op het moment dat er ergens een betere piloot zou zijn voor Ferrari. Maar ik zou niet weten waarom ik vervangen zou worden, want op dit moment ben ik de beste rijder voor het tweede Ferrari-stoeltje.” klinkt het zelfverzekerd.

Massa bevindt zich op dit moment op de zevende plaats in de tussenstand, en heeft 47 punten minder dan zijn Spaanse teamgenoot. De laatste overwinning van de Braziliaan dateert al van de GP van Brazilië 2008, toen hij in de laatste seconden de wereldtitel nog aan Lewis Hamilton moest laten.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België