logo
 

Massa: “Verlenging contract bij Ferrari is niet dringend”

15 april 2010 — De overeenkomst tussen de Italiaanse renstal Ferrari en Felipe Massa zal aan het einde van dit seizoen tot een einde komen. Zowel Massa als Robert Kubica veegden deze week de nieuwste geruchten van de pers van tafel.

Volgens de nieuwste geruchten zou de kans bestaan dat Felipe Massa in 2011 zijn zitje moet afstaan aan de Poolse rijder Robert Kubica. Massa en Ferrari bereikten een overeenkomst van drie seizoenen en in 2011 zal de huidige overeenkomst eindigen. Mogelijk zullen beide partijen blijven samenwerken en wordt er een verlenging van de overeenkomst bereikt.

De pers ging echter ook deze keer speculeren over de mogelijke transfers. Zo zou Kubica al enkele seizoenen aanspraak maken op een van de zitje bij Ferrari.

“Voor mijn ongeval wilde men mijn overeenkomst reeds verlengen en op dit ogenblik is er opnieuw niet meer dan dat aan de hand. Ik heb geen haast bij deze onderhandelingen want mijn gedachten zitten vooral bij het huidige kampioenschap”, zo verklaarde de Braziliaanse rijder.

Ook Robert Kubica wil duidelijk laten verstaan dat de geruchten met betrekking tot een mogelijke overstap naar Ferrari zowat fabeltjes zouden zijn. Fabeltjes die zich ieder seizoen herhalen.

“Op dit ogenblik denk ik nog geen seconde of minuut aan komend seizoen. Vorig seizoen waren deze geruchten er al, dit seizoen zijn ze er gewoon opnieuw. Tot op de dag van vandaag is er weinig werkelijkheid van geworden”, aldus de Poolse Renault-rijder.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België