Max Verstappen bevestigt relatie met dochter van drievoudig F1-kampioen

02 januari 2021 — Red Bull F1-piloot Max Verstappen heeft op nieuwjaarsdag zijn relatie met Kelly Piquet bevestigd. Verstappen deed dat terwijl hij ons een 'Gelukkig Nieuwjaar' wenste.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

De geruchtenmolen over een mogelijke relatie tussen Max Verstappen en Kelly Piquet draaide al langer. Vooral eind november schakelde die geruchtenmolen een versnelling hoger toen Piquet een bericht op Instagram plaatste.

Kelly Piquet, dochter van drievoudig F1-kampioen Nelson Piquet en de ex van Daniil Kvyat, postte toen op Instagram een erg zwoele foto met als onderschrift ‘Darker than the ocean, deeper than the sea, you got everything, you got what I need’.

Het leek op het eerste zicht een onschuldige boodschap maar niemand minder dan Max Verstappen reageerde op de Instagram-post met volgende boodschap: ‘Together we can face challenges as deep as the sea and as high as the sky’.

Voor veel fans was het toen al duidelijk dat Verstappen en Piquet een relatie hadden maar opvallend genoeg volgde er nooit een officiële bevestiging. Tot nu dus want na de post van zowel Verstappen als Piquet op nieuwjaarsdag kan er niet meer ontkend worden dat de twee een relatie hebben.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kelly Piquet (@kellypiquet)

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België