logo
 

Max Verstappen: “Circuit van Zandvoort is nog steeds hetzelfde als in 1980”

12 mei 2019 — Volgens Max Verstappen is er de voorbije veertig jaar amper iets veranderd aan het circuit van Zandvoort.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat we komende week een bevestiging krijgen dat de F1 in 2020 terugkeert naar Nederland en dan specifiek naar het circuit van Zandvoort. Dat zou uiteraard goed nieuws zijn voor Max Verstappen en de vele Nederlandse fans.

Toch stellen steeds meer mensen in de F1-paddock zich openlijk de vraag of het circuit van Zandvoort niet eerst een grondige facelift moet ondergaan, zowel wat een deel van de baan alsook de faciliteiten betreft.

Tegenover het Britse ‘Sky Sports’ liet Max Verstappen alvast verstaan dat er volgens hem de voorbije jaren amper iets veranderd is aan het circuit en dat dit eigenlijk wel nodig is.

“Het is een uitdagende baan”, antwoordde Verstappen op de vraag van ‘Sky Sports’ wat hij ervan vindt dat Nederland lijkt terug te keren naar Zandvoort. “Ze zullen echter nog wel wat aan het circuit moeten veranderen.”

“Ik bedoel, het lijkt daar nog steeds hetzelfde als in 1980,” waarna Verstappen zich een glimlach liet ontvallen. “Er zullen zeker en vast veel Nederlandse fans komen en dat is altijd mooi om te zien.”

Wat later liet hij tegenover diverse andere media verstaan dat zijn opmerkingen zeker niet louter en alleen als grap bedoeld waren maar dat de baan er daadwerkelijk nog steeds zoals vroeger bij ligt. Daar is volgens Verstappen niets mis mee, al is een opfrisbeurt van Zandvoort volgens hem zeker nodig.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België