Max Verstappen derde tijdens kwalificatie: “Ik hoop op een spannende race”

28 november 2020 — In zijn Red Bull F1-bolide moest Max Verstappen tijdens de kwalificatie tevreden zijn met de derde plaats. Dat betekent echter dat hij langs de 'propere' kant van de baan mag vertrekken en hij hoopt dan ook dat de race spannender zal zijn.

“Mijn ronde was best goed”, vertelde Max Verstappen na afloop en zo valt te lezen op zijn officiële website.

“In de langzamere bochten had ik aan de achterkant wat minder grip dan ik zou willen, maar over het algemeen was het best een prima kwalificatie. Ik ben benieuwd naar de race morgen, want het gaat zwaar zijn voor de banden.”

Verstappen moest tijdens de kwalificatie dan wel beide Mercedes-rijders laten voorgaan, tijdens de race hoopt hij dat het spannender zal worden, al heeft hij voorlopig geen idee of hij Hamilton en Bottas zal kunnen volgen, laat staan aanvallen.

“Dat is altijd lastig te zeggen. Ik weet bijna zeker dat ze vandaag het tempo hebben opgevoerd, dus het wordt lastig om ze te verslaan,” aldus Verstappen.

“We hebben echter verschillende soorten banden beschikbaar, dus laten we kijken of dat in ons voordeel uitpakt. Ik probeer zo dicht mogelijk bij ze te blijven en hoop dat het een spannende race wordt, dat is het belangrijkste.”

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België