logo
 

Max Verstappen domineert en wint opnieuw in Mexico: “Dit is geweldig”

29 oktober 2018 — Max Verstappen heeft voor het tweede jaar op rij de GP van Mexico gedomineerd en gewonnen. De Nederlander was uiteraard zeer tevreden.


“Geweldig”, zo vertelde een zeer blije Max Verstappen na afloop van de race en zo valt te lezen op zijn officiële website. “De start was allesbepalend. Ik was na gisteren erg boos en heb afgelopen nacht ook niet erg goed geslapen. Ik wilde er dus alles aan doen om vandaag te winnen. Het team heeft geweldig werk geleverd. We hadden de juiste banden tot onze beschikking en de auto was simpelweg briljant.”

Verstappen domineerde de race en kon comfortabel richting de overwinning rijden. De Nederlander stond dan ook nooit echt onder druk.

“We hebben de gehele wedstrijd goed op onze banden kunnen letten. Ik heb me ook nooit echt onder druk gevoeld. Ik kon m’n eigen race rijden en heb gevolgd wat de rest deed: als zij naar binnen kwamen voor een pitstop, deden wij dat ook. Gelukkig hadden we nog extra setje supersofts, wat het natuurlijk nog beter maakte. Ik ben heel blij met deze overwinning,” aldus Verstappen.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België