Max Verstappen: “Elke race worden we sterker, maar het moet nog beter”

06 juni 2019 — In een interview op zijn officiële website blikt Max Verstappen terug op de eerste races van het F1-seizoen 2019.


Na de GP van Canada, die komend weekend plaatsvindt, zit al een derde van het seizoen erop. Maar hoe blikt Verstappen nu terug op de tot dusver eerste zes races van het seizoen, races waarin hij vier vierde plaatsen en twee podiumplaatsen behaalde.

“Het is altijd mooi om op het podium te finishen,” aldus Verstappen, “Maar als team willen we meer.”

Verstappen blikt echter met een goed gevoel terug op het seizoen tot dusver en meent ook dat Red Bull en Honda er alles aan doen om progressie te boeken.”

“Ik denk dat het aardig goed gaat. We hebben onze resultaten tot nu toe gemaximaliseerd, dus we mogen niet klagen. Natuurlijk wil je altijd winnen en we bevinden ons nog niet in een winnende positie, maar we pushen erg hard om daar snel te komen.”

Verstappen slaagde er al enkele keren in om de Ferrari’s achter zich te houden, wat erg bemoedigend is. Het blijft echter een absolute noodzaak om de RB15 zo snel en zo goed mogelijk te blijven ontwikkelen.

“Ik denk dat we elk raceweekend sterker worden en we blijven onderdelen op de auto zetten die ‘m sneller maken. Maar zoals je kunt zien, is de concurrentie hevig en blijft die ook hard pushen, dus we moeten er gewoon voor zorgen dat we een iets betere job blijven doen dan dat zij doen.”

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België