logo
 

Max Verstappen enorm ontgoocheld met tweede plaats: “We hadden moeten winnen”

11 november 2018 — Max Verstappen leek tijdens de GP van Brazilië op weg naar een zekere overwinning, tot het moment waarop hij Esteban Ocon op zijn weg vond en het tot een aanrijding kwam. De Nederlander is dan ook enorm ontgoocheld met de tweede plaats.


“Ik weet niet wat ik moet zeggen”, aldus een zichtbaar gefrustreerde Max Verstappen na afloop van de race. “We deden alles goed. We maakten plaatsen goed en we hadden een geweldige wagen maar dan wordt je door een achterblijver in de rondte getikt. Ik heb er echt geen woorden voor.”

Verstappen zag door de aanrijding een bijna zekere overwinning uit zijn handen glippen en dat leidde uiteraard tot heel wat frustraties bij zowel de Nederlander als zijn team.

De race was tot aan de aanrijding met Ocon veel beter verlopen dan verwacht, zo gaf Verstappen na afloop van de race ook toe. Des te pijnlijker is het uiteraard dat Verstappen door de aanrijding met Ocon naast de overwinning greep.

“Het ging vandaag beter dan verwacht. De wagen was perfect en we hadden de juiste strategie. Ik kon lang doorrijden op de supersofts. Ik ben blij met de tweede plek maar we hadden vandaag moeten winnen,” besloot Verstappen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België