“Max Verstappen gaat echt niet voorzichtiger racen”

01 juli 2020 — In zijn preview voor Sky Sports blikt Martin Brundle vooruit op het nieuwe F1-seizoen. Het feit dat we met een ingekort F1-seizoen te maken gaan hebben zal er volgens Brundle niet toe leiden dat Verstappen voorzichter zal zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

“Ik denk niet dat rijders zoals Max Verstappen of Charles Leclerc het op de baan opeens rustiger aan zullen gaan doen,” aldus Brundle. “Je zal echter een goede balans moeten zien te vinden tussen de finish halen en het maximaliseren van het aantal punten en overwinningen. Het gaat opwindend zijn om naar te kijken.”

Volgens Brundle zullen de teams en rijders ook voor de uitdaging komen te staan dat ze moeten opletten hun bolides niet al te ernstig te beschadigen.

“Er zal echter nog een grotere uitdaging zijn. Als je te vaak je wagen stuk rijdt dan kan het zijn dat je team zonder reserveonderdelen komt te zitten. De races volgen elkaar tot aan Kerstmis enorm snel op. De rijders zullen hun gevechten dan ook goed moeten uitkiezen,” besloot Brundle.

Dit bericht bekijken op Instagram

@maxverstappen1 proving why you should never give up ߒʰ߇ư߇ٰߏ† #ߎ¥: @f1 #AustrianGP 2019 #Formula1 #RedBullRing #F1 #MaxVerstappen #Austria #RedBull #givesyouwings #ߑ

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België